تهران- خبرگزاري كار ايران
سخنگوي دولت ، گفت: ايران در رابطه با جعل عنوان خليج فارس، قطعا اقدامات جبراني خواهد داشت و كساني كه با واقعيت هاي تاريخي درگير شده اند ، ضرر خواهند كرد .
به گزارش خبرنگار "ايلنا" ، عبدالله رمضانزاده در نشست هفتگي خود با خبرنگاران ، گفت : وزارت خارجه به طور ويژه اين مساله را در هم محافل بين المللي پيگيري ميكند و سازمانهاي ذيربط نيز اقدامات لازم را در اين زمينه انجام خواهند داد.
وي افزود : اگر چه اين اقدامات ممكن است منافع كوتاه مدتي براي برخي داشته باشد ، اما آنرا در جهت همكاريهاي منطقهاي و اقدامي دوستانه نميدانيم .
رمضان زاده تصريح كرد: اميدواريم همه در مورد اين موضوع حساسيت داشته باشند و به حساسيت هاي ملت ايران هم توجه كنند چرا كه ما نشان دادهايم وقتي ملت ايران حساس هستند، اين ديگران هستند كه بايد رفتار خود را تنظيم كنند.
سخنگوي دولت در پاسخ به سوال ديگري در زمينه وضعيت فرودگاه امام، گفت: ما هنوز بر اين مساله اصرار داريم كه حتي يك روز توقف در بهره برداري از فرودگاه امام ضررهاي سنگيني به كشور وارد مي كند و اميدواريم كساني كه فرو.دگاه را بعد از بهره برداري، تعطيل كردن، راهي براي بازگشايي دولت قرار دهند تا ملت ايران بيش از اين متضرر نشود.
رمضان زاده در خصوص قرارداد "ايرانسل" نيز ، گفت : ما در كارشناسيهاي دولت به اين نتيجه رسيديم كه در حال حاضر با تكيه بر توان داخلي نميتوان نيازهاي روزافزون جامعه را پاسخ داد و نيازمند هم سرمايه و هم تكنولوژي خارجي براي مقابله با وضعيت موجود بازار هستيم.
وي افزود: قيمتهاي بازار ايران بالاتر از حد بازار دنياست ، اما دولت در اين زمينه تقصيري ندارد ، بلكه كساني كه مانع اجراي قرارداد شده اند ، بايد پاسخگوي اين مساله در پيشگاه ملت باشند.
سخنگوي دولت در خصوص اقدامات دولت در بازسازي بم دو موضوع عمق فاجعه و گستردگي اقدامات صورت گرفته را مورد توجه قرار داد و گفت: بسياري از سازمانها به طور ويژه در زمينه مسائل اقتصادي بم درگير هستند اما طبيعتا ساختمان سازي در بم با مشكلاتي روبروست.
وي افزود: دولت مايل نيست كه همه كارها را خودش انجام دهد ، بلكه هم زمينه ها را براي اينكه شهروندان بمي اقدام به ساختمان سازي كنند ، انجام داده است.
سخنگوي دولت گفت : ما موظف به انجام برخي كارهاي زمانبر از جمله تهيه نقشه جامع شهر بم و طرح تفصيلي شهر بم بوديم تا بتوانيم بر اساس استانداردهاي واقعي كارها را انجام دهيم.
وي با بيان اينكه حل همه مشكلات شهر بم در مدت يكسال امكان پذير نبود ، گفت : ميزان اعتبارات اختصاصي داده شده توسط دولت و اقدامات صورت گرفته كاملاً مشخص است و امروز واحدهاي صنفي در اين شهر شكل خود را مييابند و زندگي در بم جريان عادي خود را مييابد .
وي افزود : مشكلاتي نيز در بم وجود دارد ، از جمله اينكه نه ما و نه خود مردم بم نتوانستهايم كه براي همه مردم منازل محكم بسازيم ، اما اقدامات صورت گرفته در چارچوب امكانات كاملاً قابل دفاع است .
سخنگوي دولت در خصوص اظهارات برخي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مبني بر ناتواني دولت در هدفمند كردن يارانهها ، گفت : ما در اين زمينه طرح كاملي را آماده اجرا داشته و داريم ، اما بر اين باور هستيم كه هدفمند كردن يارانهها نيازمند اجماع ملي در ميان هم نخبگان كشور اعم از داخل حكومت و بيرون حكومت است.
وي افزود : هدفمند كردن يارانهها يك طرحي بسيار بزرگ در اقتصاد ملي است و بدون توجه بر اجماع ملي نمي توان آن را اجرا كرد.
وي افزود : سليقه اكثريت مجلس شوراي اسلامي مخالفت جدي با طرح واقعي كردن قيمتها كه از مهمترين مباحث مربوط به هدفمند كردن يارانههاست ، قراردارد و تعجب ميكنم چرا چنين چيزهايي را به دولت نسبت ميدهد .
رمضانزاده در پاسخ به سوال خبرنگاري كه نظر وي را در خصوص كانديداتوري هاشميرفسنجاني جويا شده بود ، گفت : بنده در موضع سخنگوي دولت نميتوانم در مورد كانديداتوري كسي اظهار نظر كنم ، اما بر اين باوريم كه هر چه امكان رقابت در انتخابات بيشتر باشد ، مشاركت مردم بيشتر ميشود و بايد از حضور همه كساني كه در خود شايستگي كانديداتوري را ميبينند ، استقبال كرد .
وي افزود: نبايد محدودي غير قانوني و فراقانوني براي كسي در اين زمينه بوجود بيايد.
سخنگوي دولت در پاسخ به سوال ديگري در خصوص اظهارات سخنگوي قوه قضائيه مبني بر مناظره نماينده شوراي نگهبان و رييس جمهور در مورد انتخابات مجلس هفتم گفت: من فكر ميكنم نبايد اين موضوع را خيلي ادامه دهيم اما بازهم تاكيد ميكنيم كه اگر سخنگوي شوراي نگهبان مايل هستند كه صادقانه با مردم روبرو شوند، مكتوباتي را كه در اختيار دارند، علني كنند تا معلوم شود كه چه كسي به سخنان رهبري پايبندي داشته و چه كسي نداشته است.
وي افزود: بحث ارائه گزارشي عددي يا اسمي نيست بلكه بحث دستور رهبري در مورد تامين نظرات آقايان كروبي و خاتمي در مورد وضعيت رد صلاحيت شدگان است كه اميدواريم آقاي الهام با توجه به مكتوبات موجود صادقانه با مردم برخورد كنند.
سخنگوي دولت ، گفت : عدم پايبندي اروپاييها به تعهدات خود ، ما را به تجديد نظر در تصميمات اتخاذ كرده ، وادار خواهد كرد و هيچ شبههاي در مورد آن وجود ندارد .
به گزارش خبرنگار "ايلنا" ، عبدالله رمضانزاده در نشست هفتگي خود با خبرنگاران در پاسخ به خبرنگاري در خصوص پشت كردن اروپا به تعهدات خود سوال كرده بود ، گفت : مذاكرات اروپا و ايران تازه شروع شده است ، اما شبههاي نيست كه در صورت عدم پايبندي آنها ، ما نيز در تعهدات خود تجديد نظر خواهيم كرد.
سخنگوي دولت در خصوص دعوت از "مريم رجوي" براي حضور در پارلمان اروپا ، گفت : دعوت از كساني كه در تمام دنيا ، تروريست بودن آنها محرز شده است و خودشان هم بر آن اذعان دارند ، با هيچ يك از معيارهاي شناخته شده بين المللي سازگاري ندارد.
وي افزود: اين مساله مانند اين است كه مجلس ما آقاي زرقاوي را به مجلس دعوت كند تا درمورد اروپا يا آمريكا سخنراني كند ، بنابراين اين اقدامات فارغ از ساير بحثهايي كه با اروپاييها داريم ، با هيچ يك از معيارهاي شناخته شده بينالمللي در مبارزه با تروريسم همخواني ندارد.
رمضانزاده اين اقدام را براي كشور دعوت كننده ، فضاحتبار خواند و گفت : از نظر ما واقعيت اين است كه اين گروه مرده است و حساسيت چنداني براي ما برنميانگيزد .
سخنگوي دولت در زمينه وضعيت زائران ايراني بازداشت شده در عراق ، گفت : متأسفانه به دليل عدم وجود يك حاكميت قابل اطمينان در عراق فعلي كه نتيجه اشغال اين كشور است ، ما هنوز به نتيجهاي در اين زمينه نرسيدهايم ، چرا كه وزارت كشور عراق نميتواند پاسخگوي مشكلات بينالمللي كشور عراق باشد و نيروهاي متفاوتي در حاكميت عراق دخيل هستند.
وي افزود : متأسفانه هنوز هم برخي از بعثيهاي سابق در حكومت عراق حضور دارند ، اما ما هم از طريق وزارت كشور و هم از طريق وزارت خارجه پيگيري هاي لازم انجام مي شود.
رمضان زاده از هم علاقمندان به زيارت اماكن مقدس عراق خواست كه به صورت قانوني از كشور خارج شوند كه اسامي آنها در اختيار دولت باشد تا در زمينه مشكلات احتمالي بتوان اقدام كرد.
سخنگوي دولت در پاسخ سوالي مبني بر صحت خبر بستن چهارحساب بانكي "گلبديني حكمتيار" ، گفت : ما در چارچوب قطعنامههاي سازمان ملل در مورد مبارزه با ترور كارهاي خود را انجام دادهايم و اين اقدام جديدي نبوده است.
خبرنگاري پرسيد ، گفته ميشود براي كنار گذاشتن طرح استيضاح وزير آموزش و پرورش از دستور كار مجلس ، حاجي چند تن از مديران كل استانها را تغيير داده است ، همچنين بعد از حادثه دانشگاه علم و صنعت تعدادي از نمايندگان مجلس خواستار بركناري هادي خانيكي بودند كه اين اتفاق رخ داد ، آيا دولت حاضر است براي تعامل با مجلس از مواضع خود كوتاه بيايد ؟
رمضانزاده در پاسخ به اين سوال ضمن ابراز تأسف از كنار رفتن يكي از برجستهترين چهرههاي وزارت علوم ، گفت : آقاي خانيكي داراي همه جوانب كار در حوزه كاري خود بود ، اما همچنان كه در استعفاءنامه ايشان آمده است ، در اثر فشارهاي سياسي فضاي كار براي ايشان وجود نداشت.
وي افزود : متن استعفاءنامه ايشان ، گوياي مشكلات حوزه فرهنگ كشور و خصوصاً فعاليتهاي فرهنگي دانشجويان است.
رمضانزاده در خصوص اظهارات نائب رييس مجلس شوراي اسلامي مبني بر اينكه مجلس كمك خواهند كرد تا دولت تا پايان عمر خود خدمات خود را ارائه دهد ، گفت : نميدانم واقعاً چه بگويم ، اگر كمك و تعامل با دولت اين است كه ما ميبينيم ، خدا رحم كند اگر اراده عدم تعامل شكل بگيرد .
وي افزود : اميدواريم اين سخنان به اين معنا باشد كه از اين پس شاهد برخورد با دولت نخواهم بود .
سخنگوي دولت در خصوص اظهارات رييس مجلس شوراي اسلامي در همايش اصولگرايان مبني بر اينكه دولت برخلاف شعار "زنده باد مخالف" ، هيچ مسوول غيرهمراهي را در كابينه خود راه نداد ، گفت : من متن سخنان آقاي حداد را نديدهام و نميدانم كه واقعاً چنين سخناني را بيان كردهاند يا نه . اما آقاي رييسجمهور كساني را در كابينه به كار گرفتند كه برنامههاي ايشان را قبول داشته باشند و طبيعتاً نميتوان از يك مسوول اجرايي انتظار داشت كه افرادي را كه مخالف برنامه هايش هستند به كار بگيرد.
وي افزود: تعجب مي كنم كه كسي در حوزه سياست باشد و چنين حرفهايي بزند ، به همين دليل بعيد ميدانم كه آقاي حداد چنين گفتههايي داشته باشند.
رمضانزاده تصريح كرد : آنچه مهم است ، بي طرفي افراد در مواضع داوري است ؛ مثلا حضور رييس شوراي سياستگذاري ائمه جمعه در جلسه انتخاباتي يك جناح سياسي مقداري شبهه آفرين است .
سخنگوي دولت در خصوص سرنوشت پيگيري وضعيت وبلاگ نويسان ، گفت : آقاي رييسجمهور همچنان بر پيگيري مساله شكايتي در مورد رفتار با وبلاگ نويسان هستند .
وي تأكيد كرد : رييس جمهوري علاوه بر ارجاع نامه مربوطه به هيأت پيگيري و نظارت بر قانون اساسي جهت پيگيري موارد نقض قانون اساسي ، شخصاً نيز پيگير موضوع هستند كه اميدواريم نتيجه اين اقدامات رفع شبهه از افكار عمومي باشد .
سخنگوي دولت ، گفت : واقعيت وسايل ارتباطي و جامعه امروز اين است كه نميتوان جلوي اطلاعرساني را گرفت ، اگر چه برخي محدوديتهايي را براي آن ايجاد ميكنند .
به گزارش خبرنگار "ايلنا" ، عبدالله رمضانزاده ، در ادامه كنفرانس خبري خود با خبرنگاران در خصوص جلوگيري از فعاليت شبكه "المنار" ، گفت : تعجب از كساني است كه بيشتر از هم فرياد آزادي اطلاع رساني را دارند ، مانند كشورهاي اروپايي كه محدوديتهايي را براي برخي شبكههاي مستقل به وجود ميآورند ، فارغ از اين كه محتواي اين شبكهها چيست .
وي در خصوص برخورد با پديده وبلاگنويسي نيز با بيان اين كه اين پديده قابل مبارز نيست ، گفت : برخي به دليل ناآشنايي با مفاهيم امروزي وسايل ارتباطي و تكونولوژيهاي جديد فكر ميكنند كه ميتوان با اين پديده برخورد كرد.
رمضانزاده در خصوص ايجاد محدود براي تردد خبرنگاران را ، در حوزه شهرداري تهران دانست و ابراز اميدواري كه شهرداري در اين زمينه توضيحات لازم را ارائه دهد.
رمضانزاده در پاسخ به سوال خبرنگاري كه دولت را در خصوص عدم ارائه مجوز انتشار روزنامه به گروههاي اصلاح طلب مورد سوال قرار داده بود ، گفت : اجازه انتشار مطبوعات توسط هيأت نظارت بر مطبوعات صادر ميشود كه فقط دبيري اين جلسات با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است و بقيه افراد منصب يا منتخب دولت نيستند .
وي افزود : اگر چنين تصميمي گرفته شده باشد كه به گروههاي اصلاحطلب مجوز انتشار نشريه صادر شود ، برخلاف دستور مقام معظم رهبري براي مشاركت حداكثري در انتخابات است .
رمضانزاده يكي از لوازم مشاركت حداكثري را آزادي بيان و مطبوعات عنوان كرد و گفت : نميتوان با محروم كردن عدهاي از اسكان ارتباط با مردم ، انتظار دعوت آنها از مردم براي مشاركت در انتخابات را داشت .
رمضان زاده در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص طرح الزام دولت به ادامه فعاليتهاي هستهاي در مجلس ، گفت : مجلس هر تصميمي بگيرد ، دولت موظف به اجراي آن است و ما منتظر تصميم مجلس هستيم تا نظرات كارشناسي خود را اعلام كنيم .
وي در مورد طرح موضوع بازگرداندن معاونت پژوهشي به آموزش و پرورشي در مجلسي نيز ، گفت : دولت با توجه به كار كارشناسي كه انجام داده به اين نتيجه رسيده است كه نبايد امر پژوهش از امر آموزش جدا شود و در واقع تمام آموزگاران ، مربيان و دستاندركاران آموزش و پرورش همه بايد در كنار آموزشي به امر پرورش هم بپردازند .
وي افزود : به نظر ما قرار دادن يك واحد يا فرد خاص به عنوان مسئول پرورشي در مدارس ، كاري غير فني و غير كارشناسي است.
advertisement@gooya.com |
|
رمضان زاده تصريح كرد : در اين زمينه جناب آقاي حاجي به تنهايي نميتواند تصميم بگيرد و بايد دولت در مورد آن تصميمگيري كند .
سخنگوي دولت در مورد اظهارات خطيب نماز جمعه تهران در هفته گذشته مبني بر وضعيت نابسامان فرهنگي در شهرستان بم ، گفت : من واقعا سوال دارم كه آيا بيان چنين مطلبي و نثار كردن اين اتهامها عليه مردم ، اشاعه فحشا هست يا نه ؟
وي افزود : استان كرمان از استانهايي است كه در مسير ترانزيت مواد مخدر قرار دارد و عليرغم شهداي بسياري كه از مردم شريف اين استان داشتيم ، حضور اشرار و ناامنيهايي نيز در اين منطقه وجود داشت كه طبيعتاً زلزله نتوانسته آن را از بين ببرد .
رمضان زاده تصريح كرد : حتماً مواردي را ميتوان شاهد بود كه اعتياد به مواد مخدر داشته باشند ، اما ارتباط دادن اين مساله با زلزله بازسازي دولت چيزي است كه من نميتوانم در مورد آن اظهار نظر كنم .
وي افزايش NGO ها را از افتخارات دولت دانست و گفت: يافتههاي جديد جامعه شناختي در دنيا نشان ميدهد كه جوامعي امكان رشد و توسعه بيشتر دارند كه سرمايه اجتماعي گستردهتري در آن شكل بگيرد كه مهمترين شاخصه سرمايه اجتماعي را نيز وجود نهادهاي غير دولتي مردمي ميدانند ، بنابراين ما نه تنها گسترش NGO ها را عيب نميدانيم ، بلكه از شكلگيري و فعاليت آنها استقبال ميكنيم .
ادامه دارد