- آزادي بيان غرب كوچكترين تشكيك درباره كشتار يهوديان را بر نميتابد
تهران- خبرگزاري كار ايران
نماينده تهران در مجلس ششم گفت: به رغم تلاش روزنامه ها و محافل سياسي و رسانه اي در كشورهاي اروپايي براي دفاع از اين جسارت رسانهاي به عنوان آزادي بيان، مسلمانان نميتوانند اهانت به رسول اسلام را امري از مقوله آزادي بيان تلقي كنند.
به گزارش"ايلنا" جميله كديور به بررسي سه موضوع كه فعلا در صدر موضوعات روز دنيا هستند، پرداخته و آورده است:
1- توان علمي ايران براي كسب دانش هسته اي 2-آينده فلسطين و موفقيت حماس در انتخابات اخير و 3- انتشار كاريكاتورها عليه رسول اكرم (ص)در مطبوعات غربي به بهانه آزادي بيان.
وي در ادامه آورده است: آيا اين سه موضوع با يكديگر مربوطند؟ آيا تبليغات اخير عليه مسلمانان، نشانهاي براي تحقق نظريه هانتينگتون نيست؟ اهانت به رسول اسلام آن هم با هماهنگي و برنامه ريزي و به طور زنجيره وار، به حدي تلخ و غير قابل انتظار بود كه حتي وزير خارجه انگليس و دولت آمريكا هم از انتشار كاريكاتورها انتقاد كردند.
آيا رسم اين كاريكاتورها اشتباهي موردي است؟ نگاه حداقلي به قضيه و كوچك كردن مساله، در اين حد است كه كشيدن تصوير رسول اسلام حرام است و مسلمانان از اين رو تظاهرات ميكنند كه نبايد تصوير يا كاريكاتور نبي اكرم را كشيد و بدين ترتيب ميخواهند اصل محتواي كاريكاتورها را كم اهميت جلوه دهند.
عمده اعتراضات و سخن اصلي بر سر محتواي تصاوير است؛ بيش از آنچه كه اصل ترسيم تصوير رسول اكرم مورد توجه بوده باشد كه بيش از اين تصاويري از ايشان هم در كشورهاي اسلامي و غير آن رسم شده بود، سخن بر سر اين است كه روزنامهها چهرهاي از رسول اسلام ترسيم كرده اند كه تداعي كننده تروريسم است و ميخواهند بگويند اسلام مساوي آدمكشي است. به همين خاطر مدتي است كه مطبوعات غربي از واژه اسلاميست به عنوان تروريست استفاده ميكنند؛ كه البته براي اولين بار اين واژه را مطبوعات اسراييل به كار بردند.
advertisement@gooya.com |
|
كديور در ادامه نوشتار خود در" مكتوب" آورده است: اسلام دو مشخصه در دوره معاصر دارد: 1- توانايي سازماندهي مسلمانان؛ يعني همان شعاري كه حماس با آن در انتخابات فلسطين اكثريت آراء را به دست آورد و 2-اسلام موجب احراز هويت و تلاش براي اعتلا در عرصه هاي گوناگون شده است.
اسلام به مسلمانان عزت ميدهد، ولله العزه ولرسوله وللمومنين. عزت رسول و مسلمانان در هم تنيده شده است.
به رغم تلاش روزنامه ها و محافل سياسي و رسانه اي در كشورهاي اروپايي براي دفاع از اين جسارت رسانهاي به عنوان آزادي بيان، مسلمانان نميتوانند اهانت به رسول اسلام را امري از مقوله آزادي بيان تلقي كنند. آزادي بياني كه كوچكترين تشكيك درباره كشتار يهوديان را بر نميتابد؛ فيلم آخرين وسوسه مسيح در زمان اكران در برخي از اين كشورها مورد حمله قرار ميگيرد؛ نويسندهاي كه عليه صهيونيسم قلم ميزند، محكوم و بازداشت ميشود ...
به نظر ميآيد دستهايي به طور جدي در صدد تحريك مسلمانان است. انگار زير نقاب آزادي بيان، بوي جنگهاي صليبي به مشام ميرسد...