* آقاي خاتمي، مقام معظم رهبري را قانع كردهاند كه در جلسات مجمع شركت نكند
تهران- خبرگزاري كار ايران
جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام صبح امروز با حضور محمود احمدينژاد؛ رئيسجمهوري جهت تصويب دو مصوبه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار "ايلنا"، محسن رضايي؛ دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در كنفرانس مطبوعاتي خود پس از جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام با اعلام اين خبر، گفت: در ابتداي جلسه، مبحث اختلاف نظر ميان مجلس شوراي اسلامي و شوراي نگهبان درباره تصويب اساسنامه صنايع هوا و فضاي كشور در وزارت دفاع مورد بررسي قرار گرفت.
وي تصريح كرد: شوراي نگهبان دو اشكال به اين اساسنامه وارد كرده است و از مجلس شوراي اسلامي خواسته بود تا در مورد ابهامات به وجود آمده، شفافتر نظر بدهند.
رضايي اظهار داشت: اشكال دوم شوراي نگهبان درباره خارج شدن برخي فعاليتهاي سازمان هوا و فضا از سلسله مراتب فرماندهي كل قوا بود كه در كميسيون مجمع تشخيص مصلحت نظام به صورت ويژه مورد بررسي قرار داديم و معتقديم كه اگر آمدن قيد فعاليت اين سازمان به زير نظر فرماندهي كل قوا، تصريح شود، مساله حل مي شود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، افزود: به دليل ايراد اول شوراي نگهبان، مجمع تشيخص مصلحت نظام تصميم گرفت كه نميتواند اين مساله را حل كند و قرار شد تا اين بحث به مجلس برگشت داده شود تا خود مجلس اين ابهامات را حل كند.
رضايي، مصوبه دوم مجمع تشخيص مصلحت نظام را تصويب كليات سياستهاي وحدت و همبستگي ملي عنوان كرد و اظهار داشت: اين موضوع چند سالي است كه در كميسيونهاي مختلف مجمع در حال بررسي است و كليات آن تصويب شد و در جلسات آينده در مورد جزييات اين مصوبه بحث و بررسي خواهد شد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، ادامه داد: در كليات مطرح شده جلسه امروز عنوان شد، ايران از كشورهاي انگشتشماري است كه تاريخ گذشته خود را حفظ كرده است و اين در حالي است كه تمدنهاي مختلف دچار تغييرات فراواني شدهاند و در زبان فرهنگ انها تغييرات فراواني ايجاد شده است.
رضايي تصريح كرد : بايد به اقوام مختلف يكسان نگاه شود چرا كه تمام اقوام از يك ريشه و يك ملت هستند و برخي تبعيضها و فاصله گذاريها برخلاف وحدت و همبستگي ملي است.
advertisement@gooya.com |
|
وي افزود: بحث ديگر اين مصوبه زبان فارسي است كه سابقه چندهزار ساله دارد و به عنوان يكي از محورهاي اصلي وحدت ملي مطرح شده است.
رضايي از تصويب آيين نامه نظارت مجمع تشخيص مصلحت نظام بر اجراي كليات تصويب شده اين مجمع خبر داد و گفت: در هشت سال گذشته مجمع تشخيص مصلحت نظام فعاليت نظارتي نداشته است، ولي با تصويب اين آئين نامه، فضايي براي نظارت جهت رعايت سياستهاي كلي نظام ايجاد خواهد شد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره تركيب اعضاي اين هيات نظارت، اظهار داشت: اين موضوع بايد در آئين نامه مطرح شود.
رضايي در پاسخ به سوالي درباره عدم حضور سيدمحمد خاتمي و مهدي كروبي در جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: نظر مقام معظم رهبري اين بود كه آقاي خاتمي در جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام شركت كنند، ولي آقاي خاتمي در ديداري كه با مقام معظم رهبري داشتند، ايشان را قانع كردند تا در ساير فعاليتها حضور داشته و ارتباط خود را از اين طريق با نظام حفظ كنند و از تجارب ايشان استفاده شود.
وي ادامه داد: آقاي كروبي نيز در اختيار خودشان است كه در جلسات شركت كنند يا نه. ايشان تقاضاي استعفاي خود را به مقام معظم رهبري ارايه كرده بودند و مقام معظم رهبري در اين باره سكوت كردند.