تهران- خبرگزاري كار ايران
رييس جمهوري، گفت: دولت ما هيچ گاه جنگ طلب نبوده است و با حوصله و تدبير از حق ملت جهت استفاده صلحآميز از انرژي هستهاي دفاع و آن را دنبال ميكند.
به گزارش خبرنگا "ايلنا"، محمود احمدينژاد عصر روز چهارشنبه با حضور در گردهمايي مبلغان ويژه ماه مبارك رمضان در حوزه علميه قم با بي اساس خواندن اتهامات غربيها درخصوص ايران، گفت: آنها ميخواهند ملت ما ضعيف شود و به شرايط صد سال گذشته خود بازگردد تا مانند گذشته بر اين كشور تسلط پيدا كنند.
وي با اشاره هدف تاسيس آژانس انرژي هستهاي، اظهار داشت: اين آژانس براي جلوگيري از گسترش سلاحهاي هستهاي و ايجاد شرايطي براي استفاده تمام كشورها از انرژي صلحآميز هستهاي تاسيس شد تا تمام كشورها بتوانند از چرخه سوخت هستهاي استفاده كنند.
احمدينژاد افزود: در ماده چهار اساسنامه اين آژانس به صراحت اعلام شده كه تمامي كشورها ميتوانند از انرژي هستهاي استفاده كنند و در ماده شش نيز عنوان شده كه هيچ كشوري حق ندارد از اين سلاحها استفاده كند.
وي تصريح كرد: اين آژانس حق دارد بازرساني را براي جلوگيري از توليد سلاحهاي هستهاي به كشورها بفرستد، ولي در اساسنامه آژانس آمده كه اين بازرسان به هيچ وجه حق ندارند مانع چرخه سوخت هستهاي در يك كشور شوند.
رييسجمهوري با اشاره به همكاريهاي ايران با آژانس انرژي هستهاي اين همكاريها را براي رفع شبهات دانست و گفت: دو سال است كه بر ما فشار ميآورند تا از چرخه سوخت هستهاي خارج شويم. در طي اين دو سال دولت ايران تمام همكاريهاي لازم را با بازرسان آژانس كرده است. آن قدر دولت كوتاه آمده كه حتي مواردي را كه ربطي به چرخه سوخت هستهاي ندارد، به تعليق درآورده است.
وي افزود: پس از دو سال اكنون به اين نتيجه رسيدهايم كه آنها به دنبال اعتمادسازي نيستند، بلكه ميخواهند ما را از انرژي هستهاي محروم كنند و اين انرژي را به طور انحصاري در اختيار خود قرار دهند تا زماني كه سوختهاي فسيلي به پايان رسيد، اين انرژي را به قيمت گزاف به ديگران بفروشند.
احمدينژاد با اشاره به ديدار البرادعي با علي لاريجاني، گفت: البرادعي به آقاي لاريجاني گفته بود كه اروپائيها نميخواهند تا شما چرخه سوخت هستهاي داشته باشيد.
رييسجمهوري ادامه داد: زماني كه دولت ما به اين نتيجه رسيد كه اروپائيان نميخواهند ما چرخه سوخت هستهاي داشته باشيم، اصفهان را راهاندازي كرديم كه باعث سر و صداي آنها شد ولي اين عكسالعمل آنها براي ما مهم نيست.
احمدينژاد اظهار داشت: در سفر ما به نيويورك همين كشورها براي ما صدها پيغام فرستادند تا ما حرفهايي عليه آنها را نزنيم كه اين خلاف دين و شرف ملي ما بود.
احمدينژاد تصريح كرد: براي اولين بار در تاريخ روابط ما با آژانس انرژي هستهاي، توانستهايم 13 كشور را همراستاي خود قرار داده و كاري كنيم تا اين 13 كشور به قطعنامه آژانس راي ندهند و در مقابل زورگوئيهاي ديگران بايستند.
رييسجمهوري با اشاره به ضرورت تبليغ طلاب حوزه علميه در ماه رمضان، آنها را مروج و پاسدار فرهنگ ناب محمدي (ص) دانست و گفت: ما در متن انقلاب بزرگي قرار گرفتهايم، انقلابي كه تمام شئون شخصيت و آينده ما را رقم ميزند. اين انقلاب تمام معادلات جهاني را تحت تاثير قرار داده است.
وي فراموشي آرمانها و ارزشهاي انقلاب را مهمترين تهديد انقلاب اسلامي دانست و تصريح كرد: زماني كه نسلها تغيير ميكنند برخي به سمت دنياگرايي ميروند و برخي براي تئوريزه كردن وضعيت موجود، تلاش ميكنند، در اين شرايط، زمينه فراموشي آرمانهاي انقلاب فراهم ميشود.
رييسجمهوري اظهار داشت: اگر مردم بيدار باشند، حركت انقلابي، سريع و طوفنده بوجود خواهد آمد و اگر در صحنه باشند به عنوان ناظر تمام موانع را رفع و روند پيشرفت را تضمين خواهند كرد.
احمدينژاد با بيان اينكه بايد آرمانهاي انقلاب را بازگو كنيم، تصريح كرد: انقلاب ما ادامه حركت انبيا و امامان است. هدف معصومين حذف طاغوت و برپايي حكومت اسلامي بود و انقلاب ما هم 27 سال پيش ريشه طاغوت را از بين برده است.
رييسجمهوري خاطرنشان كرد: هدف جمهوري اسلامي ايران، استقرار عدالت است، همان هدفي كه حركت انبياء دنبال ميكرد. مهمترين وظيفه ما نيز استقرار عدالت است و بايد در جهت استقرار آن تلاش كنيم.
احمدينژاد افزود: اگر اين تلاش مستمر باشد، نتيجه آن استقرار عدل الهي است و تلاش براي تحقق اين آرمان، سربازي امام زمان (عج) است.
وي خاطرنشان كرد: امام زمان(عج) به دنبال عدالت جهاني است و هر كسي در اين راه قدم گذارد، در راه حضرت مهدي (عج) قدم گذاشته است.
احمدينژاد وظيفه اصلي دولت را مبارزه با تبعيض، ايجاد زمينه رشد مردم و تقسيم امكانات بهداشتي و رفاهي به نفع تمام عموم مردم دانست.
وي اجراي عدالت را يكي از وظايف مردم دانست و تصريح كرد: بايد مردم را بيش از گذشته با بحث عدالت آشنا كرد تا عدالت در رفتارهاي فردي، اجتماعي و در تمام عرصههاي جامع تجلي پيدا كند.
وي افزود: بر عهده همه ما است كه ابعاد عدالت را براي تمام مردم تبيين كنيم تا عدالتگستري به عنوان يك منش مطرح شود. بايد عدالت معيار سنجش و رفتار جوامع در تمام زمينهها باشد. اگر چنين شد، بسياري از فضائل اخلاقي بروز ميكند و نابسمانيها از بين ميرود.
advertisement@gooya.com |
|
احمدينژاد اظهار داشت: زماني كه تبعيض نباشد، روابط انساني تقويت، و وحدت بوجود ميآيد.
رييسجمهوري مهرورزي را يكي ديگر از آرمانهاي انقلاب دانست و بر مهرورزي مسئولان و مردم با يكديگر تأكيد كرد و گفت: مهرورزي وديعه الهي و يكي از اصول اصلي ما است. مهرورزي منشا تمام خدمتها، ايثارها و فداركاريها و خيرخواهيها است.
احمدينژاد تصريح كرد: دشمنان اين نظام تلاش ميكنند تا ميان گروههاي ما دشمني ايجاد كنند، ولي تمام احزاب و گروهها بايد بدانند وحدت رمز پيروزي ماست و اين گروهها بايد تلاش كنند تا دلها به هم نزديك شود.
وي سياستهاي غلط، عدم نظارت درست و دستاندازي بدخواهان مردم به بيتالمال را، عامل فقر در جامعه دانست و برطرف كردن چهره فقر را يكي از وظايف اصلي دولت عنوان كرد كه مردم بايد در اين امر به دولت كمك كنند.