تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۴/۰۴/۲۳
خارجي. سياسي. منافقين. بيبيسي.
بيبيسي چهارشنبه شب درباره وضعيت مجاهدين خلق با"محمدجواد فيروزمند" با عنوان يكي از فرماندهان ارشد نظامي بريده از اين گروه، گفت وگو كرد.
بيبيسي گفت: محمدجواد فيروزمند به عنوان يكي از فرماندهان نظامي و از اعضاي سابق سازمان مجاهدين خلق در پاريس در مصاحبهاي مطبوعاتي، پيرامون وضعيت اين سازمان در عراق مطالبي را عنوان كرد.
اين راديو افزود: او پس از حمله آمريكا به عراق از اردوگاه"اشرف " محل استقرار نيروهاي تحت فرمان "مسعود رجوي" فرار كرد.
فيروزمند گفت : بعداز اينكه آمريكاييها در اطراف قرارگاه اشرف مستقر شدند، شروع به انجام دو سري شناسايي افراد سازمان مجاهدين خلق كردند، تحت اين عنوان كه شما چه و كه هستيد و اينكه بايد براي ما اثبات شود كه شما بيخطر هستيد.
به اين طريق دو بار افراد را تك به تك مورد سوال و انگشت نگاري قرار دادند، براي آنها پرونده تشكيل دادند،چون بار نخست در حضور مجاهدين بود بار دوم اين موارد در محلي بود كه در واقع هيچكدام از عناصر و فرماندهان مجاهدين حضور نداشتند.
اين تنها فرصتي بود كه توانستم بدون اعلام قبلي به سازمان فرار كنم، چون قبلا هم درسال ۱۳۸۰از سازمان فرار كرده بودم و توسط نيروهاي "صدام" دستگير و تحويل زندانهاي مجاهدين شدم. بعد از زندان و شكنجه و حكم اعدامي كه توسط مسعود و "مريم رجوي" عليه من صادر كردند توانستم در يك چنين شرايطي از دست اين سازمان فرار و به كمپ آمريكاييها كه در مقابل قرار گاه اشرف قرار داشت، پناهند شوم.
بيبيسي پرسيد: چند نفر مجموعا به كمپ آمريكاييها پناهند شدهاند؟ فيروزمند پاسخ داد گفت: اگرازحدود ۱۸ماه پيش حساب كنيد كه تقريبااولين پناهندهها شروع كردند از سازمان جدا شدند، تا اين لحظه در حدود ۷۰۰ نفر،كه ازاين عده بيش از ۵۰۰نفرشان تحت نظارت صليب سرخ به ايران بازگشتهاند و بيش از ۱۵۰نفر ديگر هم در داخل كمپ آمريكاييها تحت حفاظت باقي مانده و نگهداري ميشوند.
بيبيسي پرسيد: چند نفر در داخل كمپ اشرف باقي ماندهاند و چه تعداد از آنها خواهان جدايي و داراي تمايل جدا شدن از اين سازمان هستند؟ فيروزمند گفت: حدود سه هزار تا سه هزار و ۱۰۰نفر در داخل كمپ و تحت سيطره سازمان مجاهدين قرار دارند. اينكه بگويم چه تعداد از اين افراد تمايل جدا شدن را دارند، اكثر آنها اين تمايل را دارند.
براي مثال حدود ۱۷ماه گذشته از يك چنين سازماني بيش از ۷۰۰نفر بريده و جدا شدهاند كه امري بيسابقه است بنابراين، اين نوع از ريزش مشخصكننده آينده سازمان است.
advertisement@gooya.com |
|
بيبيسي پرسيد: شما چگونه و به چه نحوي خود را به اروپا رسانديد؟ فيروزمند گفت: من هميشه دنبال فرصت و راهي بودم تا بتوانم از جهنم عراق فرار كنم. از طرفي ايران را تنها راهحل ديدم براي اين منظور كه اين تنها راه حل مطمئن بود كه وارد ايران شوم و برغم همه نگرانيهايم با توجه به مجموعه سوابقي كه در مبارزه با حكومت فعلي ايران داشتم، با كمك صليب سرخ وارد ايران شدم.
وي درمورد برخورد ايرانيها گفت: بيش از ۵۰۰نفر به ايران برگشتيم. همين هفته پيش بود كه حدود ۱۴نفر ديگر به ايران برگشتند اما ميخواهم بگويم كه خوشبختانه ماموران حكومتي ايران كه ما را از صليب سرخ تحويل گرفتند و تحويل خانوادههايمان دادند، خدا را شاهد ميگيرم كه از رفتار نيروهاي ايراني خوشم آمد برغم اينكه من حدود ۲۵سال عليه حكومت حاضر ايران در جنگ بودم. من هم هيچ آثار منفي از خود نشان ندادم.