دوشنبه 26 مرداد 1383

چند خبر پيرامون حضور موسوي در انتخابات آتي

در جلسه‌ي شب گذشته‌ي شوراي هماهنگي جبهه‌ي دوم خرداد علاوه بر بررسي موضوع شركت مهندس موسوي در انتخابات رياست‌جمهوري و تاكيد بر لزوم حمايت اين جبهه از كانديداتوري وي، كميته‌هاي كاري اين تشكل در موضوع تعامل با دولت و بازنگري در آيين‌نامه‌ي جبهه‌، گزارش عملكردشان را ارايه كردند.

مهندس «واقفي» در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين خبر تصريح كرد: در گزارش ارايه شده از سوي كميته‌ي بازنگري در آيين‌نامه پيشنهاد داده شد تا گروههاي دوم خردادي، مرامنامه‌اي را تدوين كنند. هم‌چنين تشكيل كميته‌هاي تخصصي تحت نظارت شوراي هماهنگي جهت فعاليت در حوزه‌هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي از سوي اين كميته پيشنهاد شد.

وي با بيان اين‌كه در جلسه‌ي شب گذشته 16 گروه عضو جبهه‌ي دوم خرداد حضور داشته‌اند، از حزب اسلامي كار، خانه‌ي كارگر، حزب كارگزاران سازندگي، مجمع محققين‌ومدرسين حوزه‌ي علميه‌ي قم و انجمن اسلامي جامعه‌ي پزشكي به عنوان غايبان اين جلسه نام برد و تصريح كرد: در جلسه‌ي شب گذشته كه در دفتر كروبي و با حضور وي انجام شد، افراد مختلف، گزارش ديدارهاي خود با مهندس موسوي را ارايه دادند و لزوم حمايت جبهه‌ي دوم خرداد از مهندس موسوي بار ديگر مورد تاكيد قرار گرفت.

آيت‌الله بجنوردي:
مهندس موسوي تنها گزينه‌ي مجمع روحانيون است
آيت‌الله توسلي امروز يا فردا با مهندس موسوي ديدار مي‌كند

به دنبال توافق صورت گرفته در جلسه‌ي شب گذشته‌ي شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز مبني بر تداوم ملاقات‌هاي اعضاي اين تشكل با مهندس موسوي، آيت‌الله توسلي ظرف امروز و فردا با وي ديدار مي‌كند.

آيت‌الله بجنوردي با اعلام اين خبر به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) تاكيد كرد: در جلسه‌ي شب گذشته‌ي مجمع روحانيون مبارز، بحث كانديداتوري مهندس موسوي مجددا مطرح شد و همه‌ي اعضا با اتفاق نظر اعلام كردند كه وي تنها گزينه‌ي مجمع روحانيون مبارز براي كانديداتوري در انتخابات رياست‌جمهوري نهم است.

وي با بيان اين‌كه در اين جلسه، توافقاتي در زمينه‌ي تداوم ديدارهاي اعضاي شوراي مركزي مجمع روحانيون مبارز با مهندس موسوي انجام شد، گفت: بر اين مبنا آيت‌الله توسلي طي اين هفته و حجت‌الاسلام محتشمي‌پور و خود من به صورت جداگانه طي هفته‌هاي آينده با موسوي ديدار مي‌كنيم.

بجنوردي هم‌چنين با اشاره به ديدار روز شنبه‌ي حجت‌الاسلام والمسلمين كروبي با مقامات عالي نظام تصريح كرد: در اين ديدار، موضوعات مختلف از جمله مساله‌ي انتخابات مورد بررسي قرار گرفت و كروبي در ارايه‌ي گزارش مربوط به اين ديدار، آن را بسيار مثبت ارزيابي كرد.

تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

فاطمه راكعي: با يك حركت ملي اگر همه يكصدا از مهندس موسوي بخواهند، ايشان مي‌آيند

عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت ايران اسلامي تاكيد كرد اصلاحات را با همه‌ي مشكلات و كمبودها و حتي در دست نداشتن رسانه‌ي ملي ادامه مي‌دهيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، فاطمه راكعي طي سخناني در نشست هفتگي حزب آزادي، پس از بيان اين مطلب كه “با يك حركت ملي اگر همه يكصدا از مهندس موسوي بخواهند، ايشان مي‌آيند،” با اشاره به چالش‌هايي كه ممكن است مقابل مهندس موسوي وجود داشته باشد، موانعي كه براي اصلاحات - علي‌رغم پشتوانه‌ي ملت، مجلس و دولت براي خاتمي - ايجاد شد را يادآور شد.

نماينده‌ي دوره ي پيشين مجلس شوراي اسلامي درباره‌ي اظهار تمايل متقابل براي مناظره ميان حزب موتلفه‌ي اسلامي با جبهه‌ي مشاركت ايران اسلامي گفت: تعامل و گفت‌وگو ميان احزاب بسيار مهم است. البته بايد ديد كه اين مناظره با چه هدفي برگزار شود. آيا به قصد تعامل و گفت‌وگوست يا براي مچ‌گيري انجام مي‌شود؛ كه در اين صورت فردي كه مي‌خواهد به عنوان نماينده‌ي حزب شركت كند بايد با هوشياري و صداقت و شفافيت صحبت كند.

وي ابراز داشت: به نظر من اين مناظره بايد بين دبيران كل اين دو حزب انجام شود؛ زيرا ممكن است فردي كه از يك حزب در جايي سخن مي‌گويد حرف‌هايي بزند كه نظرات شخصي خودش است و شوراي مركزي حزب ديدگاهي ديگر داشته باشد.

عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت ايران اسلامي با تشريح اقدامات اين جبهه درباره‌ي زنان، گفت: در كميسيون زنان جبهه‌ي مشاركت در گام اول منشور زنان بر اساس مسايل ديني و اعتقادي تدوين شد.

وي افزود: در اصل 20 و 21 قانون اساسي در ارتباط با مسايل فرهنگي و حقوق انساني زنان مشكل عمده‌اي وجود ندارد، متاسفانه در قانون مدني، مجازات اسلامي، استخدام كشوري و حتي مقررات درون نهادها همخواني با قانون اساسي وجود ندارد.

وي ادامه داد: ما در مجلس ششم چه در فراكسيون زنان و چه كميته‌هاي زنان، جوانان و خانواده بيشترين تلاش خود را در جهت تغيير اين موارد داشتيم. ما مسايل زيادي از جمله سن ازدواج، ارث و ديه را در مجلس تصويب كرديم، ولي در تصويب نهايي آن با مشكل برخورد مي‌كرديم.

راكعي ادامه داد: باور داريم كه زنان ما از درايت و توانايي لازم براي رياست جمهوري برخوردارند، بنابراين از زنان مي‌خواهيم كه در انتخابات رياست جمهوري شركت كنند تا اين مساله به طور چالشي مطرح شود و نشان دهيم كه قانون اساسي و اسلام محدوديتي را براي حضور زنان ايجاد نمي‌كند.

وي گفت: در گروه‌هاي دوم خرداد درباره‌ي كانديداتوري انتخابات رياست جمهوري، بر روي مهندس موسوي به توافق رسيده‌اند كه اميدواريم ايشان بپذيرند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با نوع برخورد نيروي انتظامي با حجاب زنان موافقيد يا خير؟ تاكيد كرد: بايد روش‌ها را تغيير دهيم؛ زيرا زماني كه دكتر شريعتي و امام (ره) با جوانان با فكر و انديشه برخورد مي‌كردند، ديديم كه چه تحولي در آنها ايجاد مي‌شد. اگر به جوانان كه سرشار از كنجكاوي و استقلال هستند پاسخي داده شود، مسايل ديگر نظير ماهواره جوانان ما را مظلومانه و بي‌دفاع مورد تهاجم فكري قرار نمي‌دهند.

وي در پاسخ به اين پرسش كه مجلس ششم در حل اين مسايل چه‌اقداماتي انجام داده است؟ گفت:‌ كار مجلس و نمايندگان تدوين و تصويب قوانين است و وظيفه‌ي فرهنگ سازي بر عهده‌ي احزاب‌، NGO ها، آموزش و پرورش،‌صدا و سيما و مسوولان فرهنگي است.

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/10944

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'چند خبر پيرامون حضور موسوي در انتخابات آتي' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016