تهران-خبرگزاري كار ايران
تحصن نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، در اعتراض به رد صلاحيتهاي گسترده هيأتهاي نظارتي در محل كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس ادامه خواهد يافت.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايلنا، پس از سخنراني جمعي از نمايندگان رد صلاحيت شده در جمع متحصنين ادامه اين تحصن در محل كميسيون برنامه و بودجه برقرار خواهد بود.
هنوز در مجلس شنيده ميشود كه اعضاي هيأت دولت به جمع متحصنين خواهند پيوست.
گفتني است، شهربانو اماني در جمع متحصنين با صداي بلند گفت: ما به اتهام دفاع از دولت اينجا هستيم و اين توقع زيادي نيست كه بخواهيم اعضاي هيأت دولت در جمع ما باشند.
شهربانو اماني يكي از رد صلاحيت شدگان گفت: اعتراض ما نمايندگان به دليل استيفاي تمامي حقوق كساني محسوب مي شود كه تريبوني در خانه ملت ندارند و رد صلاحيت آن ها حيثيت شان را نيز زير سوال برده است.
به گزارس خبرگزاري كار ايران,ايلنا,شهر بانو اماني نماينده مردم اروميه در مجلس با اشاره به اين كه به عنوان نماينده در مجلس چهارم، اتهامها,توهينها و اقدامها را به خاطر زن بودن از طريق بسياري ازمتعصبين كشور تحمل كرده است, گفت: در مجلس پنجم اتهام بيديني به من زده اند و در مجلس ششم اتهام آمريكايي بودن را به من انتصاب داده اند كه اين نشان ميدهد,مخالفان اصلاحات براي گرفتن كرسيهاي مجلس بدتر كج سليقگي و
بيسليقه گري مي كنند.
نماينده اروميه افزود: جرم ما اين است كه هم عقيده امام جمعه شهرمان نيستيم ,زيرا اين فرد كه CD و كتابهاي جوك در تمام زمينه ها در ارتباط با او منتشر ميشود ,بدترين اتهامات را به اصلاح طلبان ميزند و همه ترجيح ميدهند كه در مقابل وي سكوت نمايند
وي تصريح كرد: اينكه نمايندگان مجلس كه مهمترين قوه كشور محسوب مي شود را به عدم التزام به اسلام و قانون محكوم كنند,ديگر جاي سكوت باقي نميماند
محمود اخوان بازارده، نماينده مردم لنگرود در مجلس كه از سوي هيأتهاي نظارت رد صلاحيت شده است، در سخناني گفت: بنده را به جرم همكاري با منافقين رد كردهاند.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايلنا، وي در سخناني در جمع نمايندگان متحصن، تصريح كرد: بعد از جنگ "بدر" آنهايي كه آغازگر جنگ بودند، توسط فرصت طلبان قلع و قمع شده و بد شناخته شدهاند. قبل و بعد از انقلاب اسلامي نيز،نفوذيها و عناصر غير معتقد به نظام، در بالاترين اركان مملكت لانه كرده و با افراد انقلابي برخورد ميكنند.
وي افزود: مرا متهم به ارتباط با گروهكهاي منافقين ميكنند، در حاليكه من قبل از انقلاب عضو گروههاي انقلابي بودم و اكنون بايد تاوان اين مساله را پس بدهم.
اخوان گفت: من خانواده شهيد، آزاده و رزمنده هستم و اولين فرمانده سپاه در شهر خودم بودم.
ابطحي، معاون پارلماني رئيس جمهور در جمع خبرنگاران پارلماني گفت: رفتاري كه در قضيه رد صلاحيتها پيش آمده, مورد قبول دولت نيست و رئيس جمهور نيز از اين مساله بسيار ناراحت است.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايلنا، وي افزود: در حال حاضر وضعيتي شبيه بازي فوتبال پيش آمده كه داور تيم حريف را حذف ميكند و به تيم ديگري ميگويد، تا ميتوانيد گل بزنيد. مطمئناً بازي پرگلي ميشود ولي قواعد بازي در آن رعايت نشده است.
ابطحي خاطرنشان كرد: انقلابي كه كرديم براي تحقق آزادي و مردمسالاري در كشور بود و ما به عنوان فرزندان انقلاب از حذف مردم سالاري نگرانيم كه مبادا مردم نتوانند كساني را كه ميخواهند، انتخاب كنند.
وي رد صلاحيتهاي نامزدها را خلاف قانون و سليقهاي دانست و درباره تحصن نمايندگان گفت: خبر تحصن ظهر امروز به ما رسيد، طبيعتاً پيگيريهاي لازم انجام خواهد شد، ولي فكر نميكنيم پيگيري رئيس جمهور به جايي برسد و بنده شخصاً در اين زمينه خوشبين نيستم.
وي ادامه داد: رئيس جمهور گفته است، كساني كه اين رد صلاحيتها را انجام دادهاند، مخالف نظر مقام رهبري عمل كردهاند، چرا كه مقام رهبري تأكيد كرده بودهاند كه رد صلاحيتها بايد قانوني باشد.
ابطحي افزود: مجلسي كه نزديك به 80 نفر از نمايندگان آن رد صلاحيت شدهاند، از نظر حقوقي مشكل دارد.
وي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در خصوص استراتژي خروج از حاكميت، اظهار نظري نكرد.
ابطحي همچنين در پاسخ به سوالي درباره استعفاي احتمالي جمعي از وزراي كابينه دولت در اعتراض به رد صلاحيتها كه خبر آن امروز در راهروهاي مجلس شنيده ميشد، گفت: اگر كسي استعفا دهد، اعلام ميشود.
ابطحي ادامه داد: نه تنها گفتوگوهاي رئيس جمهور و رئيس مجلس در خصوص بررسي صلاحيتها تاثيرگذار نبوده است، بلكه آنچه كه الان اتفاق افتاده، بر خلاف توصيه مقام رهبري است.
6 نفر از وزراء و 18 تن از استانداران براي پيوستن به تحصن نمايندگان مجلس اعلام آمادگي كردهاند.
به گزار ش خبرگزاري كار ايران,ايلنا,يك عضو هيأت رئيسه مجلس با اعلام اين مطلب به خبرنگار پارلماني ايلنا گفت: تاكنون 6 نفر از وزراء و 18 تن از استانداران آمادگي خود را براي پيوستن به تحصن نمايندگان اعلام كردهاند.
اين نماينده همچنين گفت: اين 6 وزير و 18 استاندار اعلام كردند در صورتي كه تغييري در روند رد صلاحيتها نشود استعفاي خود را تقديم خواهند كرد.
علي اصغر هادي زاده، رئيس فراكسيون مجمع ايثارگران در مجلس گفت: اگر 200 هزار شهيد و جانباز در اين كشور مبارزه كردند و هنوز روي تخت بيمارستانها زجر ميكشند، براي اين بود كه اين روزها را نبينند و سعي و هدفشان اين بود كه اسلام، قرآن و آموزههاي نهج البلاغه دراين كشور حاكم شود.
به گزارش خبرنگار پارلماني ايلنا، هادي زاده نماينده مردم محلات و دليجان در سخناني در جمع نمايندگان متحصن در مجلس تصريح كرد: بسياري از دوستاني كه شما نميشناسيد در سراسر كشور جرمشان اين است كه
ميخواهند اسلام را در جامعه پياده كنند و براي اعتراض به پياده شدن اسلام، رد صلاحيت ميشوند.
وي افزود: بسياري از رد صلاحيت شدگان علاقمند به شركت در انتخابات نبودند ولي به خاطر نظام و مشاركت مردم ثبت نام كردند كه اتفاقاً براي رد صلاحيت انگشتها بروي آنها نشانه رفته است.
وي گفت: هاديزادهها مهم نيستند، شما هم مهم نيستيد, الان اين نظام و انقلاب است كه برايش زحمت كشيده شده اما امروز مشاهده مي كنيم , برخي آقايان مسيري را طي ميكنند كه در دوران طاغوت هم چنين اتفاقاتي نيفتاده بود.
وي خاطرنشان كرد: مجلسي كه 80 نفر آن رد صلاحيت ميشوند، مطمئناً بسياري از افراد در ساير دستگاهها نيز از نظر آقايان صلاحيت ندارند و اين زير سوال بردن نظام است.
رئيس فراكسيون مجمع ايثارگران مجلس گفت: بنده متهم به مشاركت در فعاليت گروههاي غير قانوني عليه نظام هستم كه بايد مشخص شود اين گروهها چه كساني هستند و اگر منظورشان حزب مشاركت است، بنده افتخار ميكنم كه عضو كوچكي از آن به حساب ميآيم و هيچ نگراني در اين زمينه ندارم.
هادي زاده در پايان گفت: يكي ديگر از دلايل رد صلاحيت من، عدم اعتقاد به شوراي نگهبان بوده كه بارها اعلام كردهام، با عملكرد اين شورا مخالفم و معتقدم عملكرد شوراي نگهبان كشور را به انحراف ميكشاند.
advertisement@gooya.com |
|